Henriksen Nordsjö Idé & Design

Meny

Maling

Vi har maling til alle dine prosjekter!

Velg riktig maling

Det er viktig å vite hvilken type maling du skal male med, det kommer an på hvor du skal male og hvilke egenskaper den malte overflaten skal få. Det er altså ikke bare fargen du skal ta stilling til før du maler veggene dine med en maling som skal holde lenge.

Nordsjö har et stort utvalg av innendørsmaling og eksteriørmaling for hele ditt hjem og alle rom. Ta en prat med din nærmeste Nordsjö Idé & Design butikk og få råd om hvilke produkter som er riktig for deg.

Velge farge

Fargen på veggene har mye å si for rommets utseende og følelse, derfor er det viktig å velge riktig farge. Synes du det er vanskelig å velge kan appen Nordsjö Visualizer hjelpe deg! Her kan du prøve masse ulike farger med mobilkameraet før du begynner å male. Når du har funnet riktig farge anbefaler vi å kjøpe en Colour Tester og prøvemal på veggen hjemme for å se om fargen passer!

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon