Henriksen Nordsjö Idé & Design

Meny

Fargekart hus

Se vårt fargekart hus før du maler fasaden! Å velge riktig farge til huset krever forberedelser, det er viktig at man blir fornøyd siden dagens utendørsmaling har lang holdbarhet. Det er mye å ta hensyn til, f.eks hustype, omgivelsene og historikk.

Vi elsker trehusene våre. Derfor er vi også nøye med å ta vare på dem, male dem nå og da med en virkelig fin farge, og velge farger som yter huset rettferdighet. I denne vakre utendørspaletten for trefasader har vi laget stilfulle og balanserte kombinasjoner for fasade, vinduer og vindskier. Inspirert av den varme gule, den klassiske røde og dempede rosa, friske og praktfulle hvite, den elegante grå og beige, den nordiske blå og til slutt den skjønne grønne paletten.

TIPS! For å være helt sikker på sluttresultatet bør du prøvemale en del av fasaden før du bestemmer deg.

Hvilken farge skal du male huset i?

Creamy Yellow

Dusky Miramas

Nordsjö Leather Case

Summer House

334 Red

Dark Antibes

Base White

Character Beige

Woodland Dream

Classy Grey

Grey Cliff

Dark Sarcelles

Clear Paris

Steel Blue

Dark Dijon

Restful Le Havre

Forest Retreat

Irish Moss

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon